СКАЛИ СЕКЈУРИТИ 3

SKU: G205AT3W Category: Tag:
 

Description

Шифра: G205AT3W

баркод: 8003186060709

Скали СЕКЈУРИТИ 3/SECURITY со 3 чекори, со алуминиумска конструкција од 38х26цм,  нелизгачки. Практични за одложување и складирање.

Чекори: 3
Димензија на чекор: 38х26 цм
Висина: 75цм
Тежина: 6,30 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: обоен челик, алуминиум
Димензија отворена: 60 x 137 x 62 цм
Димензија затворена: 60 x 146 x 6 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/IH8pG_iKokE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ СЕКЈУРИТИ 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *