СКАЛИ ФАКТОТУМ АЛУМИНИУМ 4

SKU: G110AT4W Category: Tag:
 

Description

Шифра: G110AT2W

баркод: 8003186047908

Скали ФАКТОТУМ 4 АЛУМИНИУМ/FACTOTUM 4 ALUMINIUM -со  4 чекори, со алуминиумска конструкција од  30 × 21 мм, со нелизгачка гумена подлога, во согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS.

Чекори: 4
Димензија на чекор: 30х21 цм
Висина: 92цм
Тежина: 7,30 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: обоен челик, алуминиум
Димензија отворена: 50 x 131 x 82 цм
Димензија затворена: 50 x 139 x 5 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/product/factotum-aluminium/?v=4-steps

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ ФАКТОТУМ АЛУМИНИУМ 4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *