СКАЛИ ФАКТОТУМ АЛУМИНИУМ 3

SKU: G110AT3W Category: Tag:
 

Description

Шифра: G110AT3W

баркод: 8003186014900

Скали ФАКТОТУМ 3 АЛУМИНИУМ/FACTOTUM 3 ALUMINIUM -со 3 чекори, со алуминиумска конструкција од  30 × 21 мм, со нелизгачка гумена подлога, во согласност со EN 14183, заверено од TÜV-GS.

Чекори: 3
Димензија на чекор: 30х21 цм
Висина: 69цм
Тежина: 5,50 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: обоен челик, алуминиум
Димензија отворена: 50 x 108 x 65 цм
Димензија затворена: 50 x 114 x 5 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/product/factotum-aluminium/?v=3-steps

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ ФАКТОТУМ АЛУМИНИУМ 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *