СКАЛИ FACTOTUM 2 aluminium+tappetino

SKU: G110AT2W Category: Tag:
 

Description

EAN: 8003186016300

Скали со 2 и 3 или 4 чекори, со алуминиумска конструкција од  35 × 20 мм, со нелизгачка гумена подлога, во согласност со EN 14183 заверено од TÜV-GS.

 

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/factotum-aluminium/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ FACTOTUM 2 aluminium+tappetino”

Your email address will not be published. Required fields are marked *