ДАСКА POSEIDON ЗА ПЕГЛАЊЕ 114×36 цм

 

Description

EAN: 8003186012401

Димензија: 114х36 цм

Даска за пеглање со прилагодување на височината од 10 позиции до 95 см. Држач за парни станици со силиконски влошки, ногари со дијаметар од 22 mm,  максимална стабилност, 100% памучна покривка.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/poseidon/

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА POSEIDON ЗА ПЕГЛАЊЕ 114×36 цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *