ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ ГИОВЕ 130Х44цм

 

Description

шифра: A142LB3P

баркод: 8003186038005

 

Даска за пеглање ГИОВЕ/GIOVE со прилагодување на височината на повеќе позиции до 95 см. Држач за парни станици со силиконски влошки и шина за закачување на облека, ногари со дијаметар од 35 mm, со максимална стабилност, армирана преграда за перење, електричен приклучок + кабел од 2 m и држач за кабел, лесни транспортни тркала, прилагодливи ногари, 100% памучна покривка.

Големина на даска: 130х44 цм
Максимална висина: 95 цм
Дијаметар на ногата: 35 мм
Димензии/отворено: 165 x 95 x 46 цм
Димензии/затворено: 46 x 174 x 9  цм
Тежина: 8,6 кг
Материјал: обоен челик
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/PMM2Kuw_T2o

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ ГИОВЕ 130Х44цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *