ПОДКРЕВЕТНА КОМОДА 105Х16Х45ЦМ

 

Description

EAN: 4043400587487

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Подкреветна комода  за чување на облека и други работи.
Големина: 105x16x45 цм. Транспарентен врв. Ја заштитува облеката од кинење и валкање.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПОДКРЕВЕТНА КОМОДА 105Х16Х45ЦМ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *