ВЛОШКА ЗА ОБЛЕКА

 

Description

EAN: 4043400589047

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Влошка за облека, ја штитит облеката од кинење и нечистотија.
Големина: 60×100 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВЛОШКА ЗА ОБЛЕКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *