ЛОПАТКА СО ЧЕТКА

SKU: 456400 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4002625162312

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Пластична лопатка со четка (со гумиран врв).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛОПАТКА СО ЧЕТКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *