КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ ДО 25КГ

 

Description

Шифра: CRL001/ЦРЛ001

баркод: 8003186100405

Шопинг количка за пазарење од челик, со водоотпорна полиестер торба.
Капацитет до 40 литри, со максимален капацитет на тежина 25 кг, тркала со дијаметар од 16 см.Заден џеб со патент. Лесни и практични за употреба.

Капацитет: 40л
Тежина: 1,50 кгр
Mаксимално оптоварување: 25 кгр
Материјал: обоен челик
Со тркалца 16цм
Водоотпорни количка
Димензија отворени: 36 x 96 x 31 цм
Димензија затворени: 36 x 90 x 7 цм

Видео презентација: https://youtu.be/iW-75E0KU6o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ ДО 25КГ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *