СКАЛИ STARK 6

SKU: S109006W Category: Tag:
 

Description

EAN: 8003186008602

 

Скали изработени од челик и алуминиум, со  6 нелизгачки чекори, висина 120 цм, максимално оптеретување до 150 кг, во согласност со пропишани стандарди.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/stark/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ STARK 6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *