СКАЛИ АТИКА 4

SKU: S108A04P Category: Tag:
 

Description

Шифра: S108A04P

баркод: 80031860036001

 

Скали АТТИКА  4/ATTICA 4 -изработени од алуминиум, со  4 чекори, висина 84 цм и максималнo оптеретување до  150 кг, чекори без лизгање, во согласност со пропишани стандарди.

Чекори: 4
Висина: 84цм
Тежина: 4,31 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: алуминиум
Димензија отворена: 46 x 144 x 80 цм
Димензија затворена: 43 x 130 x 12  цм
Производство: Италија

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/attica/?v=4-steps

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ АТИКА 4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *