СКАЛИ АТИКА 3

SKU: S108A03P Category: Tag:
 

Description

Шифра: S108A03P

баркод: 8003186000606

 

Скали АТТИКА  3/ATTICA 3 -изработени од алуминиум, со  3 чекори, висина 61 цм и максималнo оптеретување до  150 кг, чекори без лизгање, во согласност со пропишани стандарди.

Чекори: 3
Висина: 61цм
Тежина: 3,73 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: алуминиум
Димензија отворена: 43 x 122 x 65 цм
Димензија затворена:43 x 130 x 12 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/product/attica/

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ АТИКА 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *