СКАЛИ АЛУМИНИУМ 8

SKU: S108A08W Category: Tag:
 

Description

Шифра: S108A08W

баркод: 8003186005908

 

Алуминиумски скали, со алуминиумски чекори 8, широка платформа, чекори без лизгање, во согласност со пропишани стандарди. Лесни и преносливи, издржливи  скали, неопходен елемент во секој дом или пословна просторија.

Чекори: 8
Висина: 174цм
Тежина: 7,30 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: алуминиум
Димензија отворена: 56 x 233 x 140 цм
Димензија затворена: 56 x 250 x 12 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/product/aluminium/?v=8-steps

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ АЛУМИНИУМ 8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *