КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ СМАРТ СИВИ

 

Description

EAN: 8003186107107

 

Шопинг количка од челик, со водоотпорна полиестер торба.
Капацитет до 40 литри, со максимален капацитет на тежина 25 кг, тркала со дијаметар од 16 см.
Заден џеб со патент.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/smart/

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ СМАРТ СИВИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *