ШКАФ ЗА АЛАТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПВЦ

 

Description

EAN: 8007025135290

ШКАФ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА АЛАТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПВЦ cm 65x45x172h

Наменет е за складирање и заштита на алат за чистење како и за разни предмети во домаќинството. Погоден е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.
Префинетиот дизајн  овозможува одлично вклопување во просторот.

 

https://www.gensiniplast.com/?s=5730

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ШКАФ ЗА АЛАТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПВЦ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *