КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ СМАРТ СИВИ

 

Description

Шифра: CRL002G/ЦРЛ002Г

баркод: 8003186107107

Шопинг количка за пазарење СМАРТ/SMART од челик во сива боја, со водоотпорна полиестер торба.
Капацитет до 40 литри, со максимален капацитет на тежина 25 кг, тркала со дијаметар од 16 см.Заден џеб со патент. Лесни и практични за употреба.

Капацитет: 40л
Тежина: 2,30 кгр
Mаксимално оптоварување: 25 кгр
Материјал: обоен челик
Со тркалца 16цм
Водоотпорни количка
Димензија отворени: 36 x 96 x 31 цм
Димензија затворени: 36 x 90 x 7 цм

Видео презентација:https://youtu.be/X0mN3O_AKpM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОЛИЧКА ЗА ПАЗАРЕЊЕ СМАРТ СИВИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *