ДРАГОН ДЕКОРАТИВЕН ЦРН ЛАК 150мл

SKU: DLD150CZA/MK Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649074607

Количина во кутија 9/1 ком

Декоративен лак со висок квалитет, брзо сушење и со високи перформанси. Совршено покрива, оставајќи ја облогата отпорна на временските услови. Создава уникатен, треперлив ефект кој ги збогатува обоените површини. Посебно се препорачува за реновирање на натписи на надгробни споменици и за правење DIY украси.

АПЛИКАЦИЈА: Наменето за украсно сликање на стакло, хартија, кожа, дрво, метал, надгробни споменици и празнични украси. Не е погоден за боење пластика и површини кои се загреваат.

КАКО СЕ КОРИСТИ:

Чекор 1: Исчистете ја бојадисаната површина од ‘рѓа, стара боја, нечистотија и прашина.

Чекор 2: Потоа обезмастете го со, на пример, DRAGON „Ацетон“ и исушете.

Чекор 3: Нанесете го производот со четка.

Чекор 4: Додека сликате, често мешајте го лакот.

Чекор 5: Во зависност од саканиот ефект, нанесете еден или повеќе слоеви.

Чекор 6: Нанесете ги следните слоеви откако претходниот ќе се исуши, прибл. 30 мин.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=2501

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРАГОН ДЕКОРАТИВЕН ЦРН ЛАК 150мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *