СКАЛИ STABILO 3

SKU: G120L03W Category: Tag:
 

Description

шифра: G120L03W (Г120Л03Њ)

баркод: 8003186046604

Скали СТАБИЛО со 3 челични чекори,  нелизгачки, практични за одложување и складирање.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-3 чекор скали со димензија 3020цм
-максимално оптоварување 150кг
-висина 69цм
-тежина 6,05кг
-материјал АЦЦ
-произведено во Италија

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ STABILO 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *