СКАЛИ РАСКЛОПНИ 4+4 ЧЕЛИЧНИ-АЛУМИНИУМ ПРАТИК

SKU: PRATIC 4+4 ACC/ALU Category: Tag:
 

Description

Шифра: PRATIC 4+4 ACC/ALU

баркод: 8015786000092

 

Телескопска челична скала, безбедна и стабилна на која било положба, полуавтоматска сигурносна спојка, чекори со нелизгачка површина, нелизгачки стапала.

Чекори: 4-8
Висина: 180 цм
Максимална висина: 360цм
Максимално оптоварување: 100кг
Mатеријал: АЦЦ-обоен челик и алуминиум-АЛУ
Скалила: 4+4
Тежина: 10,0 кг
Димензија отворена: 50 x 110 x 65цм до 50 x 180 x 110 цм
Димензија затворена: 50 x 120 x 22 цм
Производство: Италија

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/pratic-steel-aluminium/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ РАСКЛОПНИ 4+4 ЧЕЛИЧНИ-АЛУМИНИУМ ПРАТИК”

Your email address will not be published. Required fields are marked *