СКАЛИ РАСКЛОПНИ 5+5 ЧЕЛИЧНИ-АЛУМИНИУМ PRATIC

SKU: PRATIC 5+5 ACC/ALU Category: Tag:
 

Description

EAN: 8003186051707

Телескопска скала од челик и алуминиум, идеална за бриколажот и работа,  стабилна во било која позиција и со зглобна безбедност, чекори со нелизгачка површина, нерѓосувачки.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/pratic-steel-aluminium/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ РАСКЛОПНИ 5+5 ЧЕЛИЧНИ-АЛУМИНИУМ PRATIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *