СКАЛИ ФАКТОТУМ 3

SKU: G110L03W Category: Tag:
 

Description

Шифра: G110L03W

баркод: 8003186004802

Лесно стигнете до врвот на која било полица со скалата ФАКТОТУМ 3/FACTOTUM 3 со три челични чекори. Тенкиот дизајн на овие скали го олеснува нивно преклопувањето и складирањето. Се одликуваат со два,три или четири скалила со димензија 30х21цм и со челична рамка со анти-лизгави столчиња за чекори. Рачки што не се лизгаат обезбедуваат сигурна стабилност на скалите а удобна ергономска рачка овозможува нивно лесно носење при маневрирање низ домаќинството или пословна просторија . Скали со EN 14183 стандард, TUV-GS сертифицирани -во согласност со важечки стандарди.

Чекори: 3
Димензија на чекор: 30х21 цм
Висина: 69 цм
Тежина: 6,50 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: обоен челик
Димензија отворена: 50 x 108 x 65 цм
Димензија затворена: 50 x 114 x 5 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/eZNAJ6hbONo

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ ФАКТОТУМ 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *