ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ CORONET

 

Description

EAN: 4043400538069
Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Термо платно за даски за пеглање, 100% памук со алуминиумска површина, димензија  140х54цм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАТНО ЗА ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ CORONET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *