МЕТЛА ЗА АГЛИ

SKU: 2760005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400527148

Количина во кутија: 12 бр

Боја: како на слика

Метла за агли со метална телескопска рачка и пластично куќиште кое свртува за 180⁰, со пластична коса.

Големина: до 3 м.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА ЗА АГЛИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *