ДРШКА ДРВЕНА 120цм

SKU: 3401005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043403534013

Количина во кутија:  24 бр

Боја: како на слика

Полирана дрвена дршка,големина: 120 см; Ǿ 23 мм, цврста, идеална за секој тип на метли и мопови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРШКА ДРВЕНА 120цм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *