ЧИСТАЧ ЗА ТРЕВА

 

Description

EAN: 4047108006820

Количина во кутија: 6 бр

Боја: како на слика

Чистач за трева 140 цм со челична четка и дрвена дршка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧИСТАЧ ЗА ТРЕВА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *