ЧЕТКА ЗА САДОВИ MIKE

SKU: 1103005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400511888

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Пластична четка, портокалова и зелена, со големина 12 см, за чистење на нечистотијата и исушените дамки.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА САДОВИ MIKE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *