ЧЕТКА ДОЛГА ЗА РИБАЊЕ

SKU: 00320002 Category: Tag:
 

Description

EAN: 402625039973

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Димензија 22цм

Четка долга за рибање, изработена од дрво и пластични влакна, со навој за дршка.
Идеална за домашна бања или перење простории, а се користи и за чистење на  нечистотијата од облеката.
Висок квалитет и издржливост, лесна за користење, рачно или со дршка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ДОЛГА ЗА РИБАЊЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *