СКАЛИ ЕИФЕЛ 4+4

SKU: EIFFEL 4+4 Category: Tag:
 

Description

Шифра: EIFFEL 4+4

баркод: 8003186054906

Скали ЕИФЕЛ 4+4/EIFFEL 4+4 изработени од алуминиум, со  4-8 чекори, висина 180-360 цм и максималнo оптеретување до  100 кг, чекори со нелизгачка површина, во согласност со пропишани стандарди.

 

Чекори: 4-8
Висина: 180 цм
Максимална висина: 360цм
Максимално оптоварување: 100кг
Mатеријал: алуминиум-АЛУ
Скалила: 4+4
Тежина: 9,10 кг
Димензија отворена: 50 x 110 x 90 цм до 50 x 180 x 145 цм
Димензија затворена: 50 x 118 x 19 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/yxaIfGiN7Oc

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ ЕИФЕЛ 4+4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *