СКАЛИ ATTICA 3

SKU: S108A03P Category: Tag:
 

Description

EAN: 8003186000606

Скали АТТИКА  изработени од алуминиум, со  3 чекори, висина 61 цм и максималнo оптеретување до  150 кг, фуги без лизгање, во согласност со пропишани стандарди.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/attica/

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ ATTICA 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *