ВЛОШКА ЗА ОБЛЕКА

 

Description

EAN: 4043400589054

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Влошка за облека, штити облека од кинење и нечистотија, практична за транспорт на облека.

Големина: 60х150 см. .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВЛОШКА ЗА ОБЛЕКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *