СТАЗА АБСОРБИРАТНА 90Х150цм кафеава

SKU: 0796106 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4047108007827

Количина во кутија: 1 бр

Боја: како на слика

Стаза абсорбиратна 90х150цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, во кафеава боја, INDOOR.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЗА АБСОРБИРАТНА 90Х150цм кафеава”

Your email address will not be published. Required fields are marked *