СТАЛАК ЗА ОБЛЕКА

 

Description

EAN: 4043400587654

Количина во кутија: 5 бр

Боја: како на слика

Големина: 170 x 30 x 30 цм

Коронет мулти практичен и подвижен сталак-закачалка за облека, метален, сив.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЛАК ЗА ОБЛЕКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *