ШТИПКИ ПЛАСТИЧНИ СО ГУМЕНА ОБВИВКА 24/1

SKU: 3906005 Category: Tag:
 

Description

шифра: 3906005

баркод: 4047108000293

Количина: 10 бр

Димензија: 7цм

Сет од 24 пластични штипки со гумена обвивка, благодарение на што штипки се исклучиво сигурни за сушење на алиштата на врвка или на секој вид сушара за алишта.
Комплет цврсти штипки за алишта во живописни бои, тие се незаменлив елемент на секоја опрема за домаќинство. Практични за чување и заштита и на алишта и други работи. Благодарение на нив, алиштата исушени надвор нема да потпаднат под влијание на силните налети на ветерот. Може да се користат и за прицврстување на ќебиња и навлаки на тераса или балкон- за да не се лизгаат.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ШТИПКИ ПЛАСТИЧНИ СО ГУМЕНА ОБВИВКА 24/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *