КРПА МИКРОФИБЕР ЗА ДОМАЌИНСТВО СЕТ 4/1

SKU: 752399 Category: Tag:
 

Description

шифра: 752399

баркод: 402625111204

Количина во кутија: 10 бр

Димензија: 30х40цм

Сет од 4 микрофибер крпи за домаќинство и работни простории, димензија 30х40цм за секојдневна употреба. Секоја боја за посебна намена- за МЕБЕЛ, СТАКЛО, БАЊА И КУЈНА.

Практични за секоја просторија и нечистотија, во разни бои. Комплет од 4 крпи од микрофибер за чистење на различни видови површини. Тие ги отстрануваат маснотиите, нечистотијата и прашината многу поефикасно од традиционалните ткаенини. Благодарение на нивната структура, тие се совршени за чистење на прозорци, ретровизори, ЛЦД монитори и леќи. Може да се користат  суво или влажно, без или со минимална употреба на детергенти. Тие се многу впивачки и брзо се сушат, што го спречува непријатниот мирис и размножувањето на бактериите. Дополнително, тие не оставаат никакви ленти или дамки.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-за чистење на секаков вид на површина
-не ги гребат нежни површини
-не оставаат ленти или дамки
-чистат ефикасно и влажно и суво
-впиваат и брзо се сушат
-може повеќепати да се перат во машина за перење

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА МИКРОФИБЕР ЗА ДОМАЌИНСТВО СЕТ 4/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *