ПРСКАЛКА

 

Description

EAN: 4043400538816
Количина во кутија: 5 бр

Боја: како на слика

Пластичен распрскувач со приспособлив пластичен додаток. Големина: 20,5 см; / 0,5 л /

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПРСКАЛКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *