МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ВРАТА 150Х210цм-црна

 

Description

EAN: 4043400535358
Количина во кутија: 6 бр

Боја: како на слика

Мрежа против инсекти за врата, димензија 150х210 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во црна боја.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ВРАТА 150Х210цм-црна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *