МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ПРОЗОР 100Х100цм-бела

 

Description

EAN: 40434006535006
Количина во кутија: 14 бр

Боја: како на слика

Мрежа против инсекти за прозор, димензија 100х100 цм, материјал 100% полиестер, со леплива лента, во бела боја.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МРЕЖА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ЗА ПРОЗОР 100Х100цм-бела”

Your email address will not be published. Required fields are marked *