КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 60х40х18h-30л

 

Description

EAN: 8007025104098

КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 60х40х18h-30л

Наменета е за организирање, складирање на разни предмети во домаќинството (пр. детски играчки, облека, средства за хигиена, алати и друго) и нивна заштита од прав и оштетување.
Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувања на готови производи, полупроизводи и трговски стоки.

http://www.gensiniplast.com/?lang=en&s=1405,00

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 60х40х18h-30л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *