СУШАРА ГАЗЕЛА 10МТ

SKU: st192 Category: Tag:
 

Description

Шифра: ст192 (st192)

баркод: 8003186005106

Сушара ГАЗЕЛА 10м/GAZZELLA 10m  лесно се преклопува и отвара, може лесно да се транспортира и складира, без да зафаќа многу простор. Сушара со лакирани челични жици, нерѓосувачка и идеална за  купатило. Решетка за сушење е со 10 метри простор за сушење на воздух. Има 10 вертикални прачки за закачување алишта, изработена е од обоен челик, анти-рѓосувачка и издржлива сушара. Пренослива, тежи 1,65кг.  Лесна за носење низ куќата дури и со полн товар облека. Се отвора за неколку секунди, компактна е кога е затворена, со што се заштедува на простор. Дизајнирана и произведена во Италија.

Површина за сушење: 10м
Kоличина на облека: 4кг
Aнтирѓосувачка сушара
Mатеријал: обоен челик
Тежина: 1,65 кг
Димензија отворена: 95 x 86 x 50 цм
Димензија затворена: 50 x 120 x 1,5 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/gazzella-10/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА ГАЗЕЛА 10МТ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *