СКАЛИ РАСКЛОПНИ 5+5 ЧЕЛИЧНИ PRATIC

SKU: PRATIC 5+5 ACC Category: Tag:
 

Description

EAN: 8015786045409

Телескопска челична скала, безбедна и стабилна на која било положба, полуавтоматска сигурносна спојка, чекори со нелизгачка површина, нелизгачки стапала.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/pratic-steel/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ РАСКЛОПНИ 5+5 ЧЕЛИЧНИ PRATIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

СКАЛИ РАСКЛОПНИ 4+4 ЧЕЛИЧНИ-АЛУМИНИУМ PRATIC

SKU: PRATIC 4+4 ACC/ALU Category: Tag:
 

Description

EAN: 8015786000092

Телескопска скала од челик и алуминиум, идеална за бриколажот и работа,  стабилна во било која позиција и со зглобна безбедност, чекори со нелизгачка површина, нерѓосувачки.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/pratic-steel-aluminium/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ РАСКЛОПНИ 4+4 ЧЕЛИЧНИ-АЛУМИНИУМ PRATIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *