ПАРФИМИРАНИ СВЕЌИ ВО ЧАША ТРОБОЈНИ АНТИ-ТОБАКО

 

Description

EAN: 5906927027623

Количина во кутија: 21 ком

Време на горење: 32 часа

Димензија: 8,0 x 8,0 x 8,0 цм

Висина: 8,0 цм

Тробојна миризлива свеќа во стаклена чаша со  арома АНТИ ТОБАКО.

 

 

 

http://www.bispol.pl/en/swiece-zapachowe/120/1790-snk80-69

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПАРФИМИРАНИ СВЕЌИ ВО ЧАША ТРОБОЈНИ АНТИ-ТОБАКО”

Your email address will not be published. Required fields are marked *