СТАЗА ПОЛИПРОПИЛЕН 60Х40ЦМ

SKU: 0723005 Category: Tag:
 

Description

EAN:4043400507034

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Стаза од 100% полипропилен. Големина: 60х40 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЗА ПОЛИПРОПИЛЕН 60Х40ЦМ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *