ПАРФИМИРАНИ СВЕЌИ ВО ЧАША ФОЛИЈА СИНА ГРАДИНА

 

Description

EAN: 5906927021959

Време на горење: 22 часа

Количина во кутија: 6 парчиња

Парфимирана свеќа во чаша и фолија со  дизајн и  арома на сина градина.

 

http://www.bispol.pl/en/swiece-zapachowe/135/1776-sn72s-08

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПАРФИМИРАНИ СВЕЌИ ВО ЧАША ФОЛИЈА СИНА ГРАДИНА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *