МЕТЛА СО ДОЛГА ДРШКА 110цм ВО КОМПЛЕТ СО ЛОПАТКА

SKU: 3794005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400537680

Сет од метла со вештачко влакно, пластифицирана дршка 110цм и лопатка со гумен раб со можност за закачување  за дршка.
Количина во кутија: 6 бр

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА СО ДОЛГА ДРШКА 110цм ВО КОМПЛЕТ СО ЛОПАТКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *