ЗАКАЧАЛКА ЗА ПАНТАЛОНИ (4)

SKU: 7957005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043402581216
Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Закачалка за 4 пара панталони.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЗАКАЧАЛКА ЗА ПАНТАЛОНИ (4)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *