СТОЛБ СВЕЌИ 40х60 СЕТ 4/1

SKU: sw40/60-x Category: Tag:
 

Description

Столб свеќи сет 4/1 со  димензија 40х60 мм, достапни во : црвена,окер,бела,сина,зелена и темно црвена боја

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТОЛБ СВЕЌИ 40х60 СЕТ 4/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *