НОВОГОДИШНА И БОЖИЌНА ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ФОЛИЈА

 

Description

EAN: 5906927021935

Време на горење: 22 часа

Количина во кутија: 6 парчиња

Парфимирана свеќа во чаша и фолија со празничен декор.

 

http://www.bispol.pl/en/swiece-zapachowe/135/1778-sn72s-07

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НОВОГОДИШНА И БОЖИЌНА ПАРФИМИРАНА СВЕЌА ВО ЧАША ФОЛИЈА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *