ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА 45л/10ком

 

Description

EAN: 5903355007272

Количина во кутија: 50 бр

Боја: како на слика

Совршено решение за премали или премногу големи вреќи за отпадоци, кои паѓаат надвор од кантите и се валкаат.
Големина на оригиналната вреќа е нешто помеѓу 35л и 60л – тоа се вклопупа совршено во вашата корпа, направена е со тесно заварување на дното, благодарение на што капацитетот на кесата е поголем по одвивањето. Совршено непропустлива и дебела- 17 микрони.Овие вреќи за ѓубре се направени од HDPE, благодарение на што се потранспарентни, плус редулирачки LDPE – што ја прави вреќа непропустлива и посилна – отпорна на кинење. Заврзувањето е лесно благодарение на прицврстувачите – без страв од валкање. Многу се отпорни на големи тежини и не се кинат лесно.

 

http://www.york.pl/start/products/view/090700/section/house

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА 45л/10ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *