ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 60л/ 15+1 ком ГРАТИС

 

Description

EAN: 5903355068761

Количина во кутија: 40 бр

Димензија: 60 x 70 см; 12,5 μm

Боја: како на слика

Силни и издржливи кеси за отпадоци со волумен од 60 литри (15 парчиња + 1 гратис), совршени за поголеми кошници за отпад, на пр. во  кујна, работилница, купатило и др. Не се цепаат и издржуваат голема тежина.
Секоја вреќа завршува со брановито врзување што овозможува практично и лесно отстранување.

 

http://www.york.pl/start/products/view/090670/section/house

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌА ЗА ЃУБРЕ НА ВРЗУВАЊЕ 60л/ 15+1 ком ГРАТИС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *